Ознака: јубилеен концерт

Јубилеен концерт на Факултетот за музичка уметност

Во големата сала на филхармонијата, вечерва, со почеток во 20 часот, ќе биде одржан свечен концерт по повод 53-годишнината од основањето на Факултетот за...

Дани е подготвена за јубилејниот концерт „Рок-симфонија“

Пејачката Дани вечерва во Македонската филхармонија ќе го одржи јубилејниот концерт „Рок-симфонија“, со кој ќе одбележи две децении успешна музичка кариера. Тоа се дваесет...