Ознака: јсп

Се запали приватен автобус со бројот 45

Се запали автобус на приватното претпријатие „Слобода превоз“ додека бил на терминалот под Железничката станица и, за среќа, во него во моментот на опожарувањето...

Во Скопје во текот на викендот јавен превоз во две смени

Јавниот превоз во Скопје во текот на викендот ќе функционира од 5 до 19 часот, во две смени. Автобусите ќе сообраќаат од 5 до 9...

Двосменскиот режим на ЈСП донесе двојни проблеми

Наместо двосменско работење на ЈСП, граѓаните бараат јавен градски превоз до полицискиот час, некои за да стигнат и да се вратат од работа, други...

Автобусите на ЈСП повторно ќе сообраќаат во две смени

Автобусите на ЈСП Скопје и приватните превозници од утре, понеделник, 27 април, продолжуваат да сообраќаат во две смени, односно од 5 до 9 часот,...

Од утре автобусите на ЈСП ќе сообраќаат во две смени до...

Од утре јавниот превоз ќе сообраќа до 19 часот, во две смени, од 5 до 9, па од 13 до 19 часот. Од сабота (25.04.2020...

Автобусите од утре ќе сообраќаат во две смени

Автобусите на ЈСП Скопје и приватните превозници од утре продолжуваат да сообраќаат во две смени, односно од 5 до 9 часот, па од 13...

Автобусите на ЈСП утре ќе сообраќаат во две смени и по...

Јавното сообраќајно претпријатие ги информира граѓаните дека утре јавниот превоз ќе сообраќа во две смени, од 5 до 9 часот, па од 13 до...

Од 9 до 13 часот автобусите на ЈСП нема да сообраќаат

ЈСП информира дека од утре, четврток, 9 април, па секој работен ден, јавниот превоз ќе функционира од 5 до 9 часот, па од 13...

Измена на возниот ред на јавниот превоз за викендот

Согласно одлуката на Влада на РСМ за забрана за движење на население за време на викендот во период од 16 до 05 часот, ќе...

Вработен во ЈСП позитивен на коронавирус

Во ЈСП-Скопје има едно лице позитивно на ковид-19, кое навремено било хоспитализирано, велат од Јавното сообраќајно претпријатие. Оттука нагласуваат дека станува збор за лице кое...