13.8 C
Skopje
18.10.2021 - 22:05

Ознака: „ЈСП-Турс“

„Лето во Македонија“ со „ЈСП-Турс“

„ЈСП-Турс“ почна со реализација на проектот „Лето во Македонија“ за развој и за афирмирање на манастирскиот туризам во државава. Секоја недела, до крајот на летово,...