1.8 C
Skopje
2.12.2021 - 20:56

Ознака: ЈСП ВО СКОПЈЕ

Гранките од високите дрвја како камшици по автобусите и по патниците

Отворањето прозорци на вториот кат од автобусите можеби и не е толку добра идеја, доколку се земат предвид гранките од дрвјата што се лоцирани...