17.8 C
Skopje
18.6.2021 - 8:45

Ознака: јп водовод

Со градежни активности направена регулација на реката Драгор

Со градежните активности кои се одвиваат на потегот пред пумпната станица „Довлеџик“, Општина Битола обезбедува решавање на три долгогодишни проблеми кои претставуваа сериозна закана...

Со изградба на пречистителната станица ќе ги исполниме европските стандарди

Пречистителната станица за третман на отпадни води - Скопје е еден од најголемите капитални проекти кои се преземаат во насока на кон исполнување на...

Делови од Карпош утре без вода

Од ЈП Водовод информираат дека утре поради систематско менување на водомерите, без водоснабдување од 8.30 часот до завршување на истите, ќе останат корисниците од...

Во проверка на квалитетот на водата

Вработените го испитуваат квалитетот на водата во каптажите Рашче 1 и Рашче 2, на 22 Март – Светскиот ден на водата. Потребите за вода...