-2 C
Skopje
23.2.2019 - 12:22

Ознака: Јохан Гутенберг

Новата информациска револуција

Честопати се вели дека сме сведоци на информациската револуција. Но што значи тоа и каде ќе нè одведе револуцијата? Информациските револуции не се нови. Во...