-1.2 C
Skopje
27.10.2021 - 8:47

Ознака: Јохана Агурто

Продавав мед за да преживеам, што ме соочи со тужба од...

Четири месеци по воведувањето на карантинот, Јохана Агурто, професорка од Чиле која останала без работа, се соочила со тешка, но храбра одлука. Додека таа...