17.8 C
Skopje
26.7.2021 - 7:25

Ознака: Јовe Tодоровски

Сега е модерно да имаш книга наместо телефон во автобус

Драго ми е што од ЈСП ја сфатија пораката. Пораката е: „Ајде да читаме“, вели директорот на издавачката куќа „Полица“, која во градските автобуси...