Ознака: Јовица Ивановски

Промоција на „Човек“ од Јовица Ивановски

Во градската библиотека „Браќа Миладиновци“, денеска, во 12 часот, ќе биде промовирана поетската книга „Човек“ од Јовица Ивановски, добитникот на наградата „Браќа Миладиновци“ на...

Промоција на „Човек“ од Јовица Ивановски

Промоција на поетската книга „Човек“ од Јовица Ивановски, добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ на Струшките вечери на поезијата за 2019 година, ќе се одржи...

„Човек“ на Јовица Ивановски победник на наградата „Браќа Миладиновци“

Добитник на наградата „Браќа Миладиновци“ за 2019 година на „Струшките вечери на поезијата“ е Јовица Ивановски за книгата „Човек“. Во најтесниот избор за наградата влегоа...

Промоција на нова книга на Јовица Ивановски

„Остави ме да си доиграм“ е насловот на новата четиринаесетта по ред, книга поезија на Јовица Ивановски, која во издание на „Или-или“ вечерва во...