Ознака: Јова Радевска

Секоја од песните на албумот „Nine lives“ раскажува моја приказна

Јова Радевска, Македонка со кариера во Англија Јова Радевска е Македонка, по потекло од Богданци, која веќе 15 години живее и работи во Лондон. Трпеливо,...

„Moondog“ на Јова Радевска ги освојува британските топ-листи

Според првите критики за „Moondog“, песната со својот квалитетен звук е вистинска најава за тоа што може да се очекува од новиот албум на...