13.8 C
Skopje
21.9.2021 - 6:15

Ознака: Јована Тренчевска

Тренчевска: Трговците кои ќе работат во недела ќе добијат двојна дневница...

Работниците за својата работа во недела ќе добиваат дневница повисока за најмалку 50 отсто од редовната дневница, а дополнително, ќе добијат и слободен ден...