-1 C
Skopje
14.11.2018 - 8:15

Ознака: Јоана Шишкова

Промовирана втора книга поезија на Јоана Шишкова

Втора книгата поезија под наслов „Крилести одаи“ од Јоана Шишкова е промовирана во рамките на годинашното издание на фестивалот на камерен театар „Ристо Шишков“,...