-6.2 C
Skopje
26.1.2022 - 6:37

Ознака: Јоакимфест

Претстава на МНТ со награда на меѓународниот фестивал „Јоакимфест“

Марјан Неќак е добитник на Специјалната награда на градот Крагуевац на 16. меѓународен фестивал „Јоакимфест“ за извонреден музички концепт во претставата „Само глас“ во...