Ознака: ЈКП „Водовод“

Битолчани ги бркаат инкасаторите на ЈКП „Водовод“

Контролата покажа дека некои водомери не се прочитани со години и не ја прикажуваат реалната состојба за потрошената вода, изјави директорот на ЈКП „Водовод“...