11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 10:19

Ознака: јемен

ОАЕ ќе дадат половина милијарда долари за обнова на Јемен

Обединетите Арапски емирати ќе дадат 1,84 милијарди дирами (500 милиони долари) за поддршка на хуманитарниот план ОН за повоена обнова на Јемен. ОАЕ учествуваат во...