5 C
Skopje
15.11.2018 - 9:53

Ознака: јајце

Законите и расипаното јајце

На едно предавање на часовите по теорија на литературата славниот професор Димитар Митрев говореше за пристапот кон читањето на делата на писателите. Не за...