-2.3 C
Skopje
27.1.2022 - 8:52

Ознака: Јане Чаловски

„Епилог (форма на расправа)“

Нова естетска линија во творештвото на Јане Чаловски и на Христина Иваноска Натали Рајчиновска Павлеска Јане Чаловски и Христина Иваноска се меѓународно афирмирани македонски автори, кои...