9.8 C
Skopje
24.10.2021 - 5:46

Ознака: Јана Манева-Чупоска

Јапонските галеристи се интересираа за моите дела

Јана Манева Чупоска, уметница Јана Манева Чупоска се претстави на „Арт фер Токио“ со циклусот „Портретирани сеќавања“, а деновиве доби и покана да учествува на...

Јана Манева-Чупоска на саем за современа уметност во Токио

Уметницата Јана Манева-Чупоска ќе учествува на Интернационалниот саем за современа уметност во Токио, каде што ќе се претстави со дела и видео од циклусот...