8.1 C
Skopje
27.10.2020 - 1:18

Ознака: Јакоб Мартин Стрид

Данскиот автор Јакоб Мартин Стрид на македонски

Издавачката куќа „Антолог“ во рамките на проектот „Читаме заедно“ ја објави книгата за деца „Неверојатната приказна за џиновската круша“ од данскиот автор Јакоб Мартин...