-5.2 C
Skopje
17.1.2022 - 1:18

Ознака: Јакоб Гајшек

Ќе им помогнам на стартапите да ја валидираат вредноста на нивниот...

Акцелераторот УКИМ го објави повикот за акцелераторска програма (BAU APA2021) за поддршка на напредните стартапи и брзорастечките компании што се подготвени да го освојат...