Ознака: ЈАДРАНСКА ЛИГА

МЗТ Скопје Аеродром изби на делба на втората позиција

ЈАДРАНСКА ЛИГА 2 Ко­шар­ка­ри­те на МЗТ Скоп­је Ае­ро­дром во мош­не дра­ма­ти­чен и не­из­ве­сен меч ја оствари­ја и пет­та­та по­бе­да, во ос­мо­то ко­ло на Ја­дран­ска ли­га...

Денеска македонското дерби МЗТ Скопје – Работнички во Сараево

На третиот турнир на ова натпреварување, МЗТ Скопје Аеродром треба да игра уште со Ловќен в петок и со Младост в недела, а Работнички...