32.8 C
Skopje
2.8.2021 - 23:06

Ознака: Јадранот

Борба за превласт на Јадранот

Јадранско Море - своевиден бисер на Европа, 140.000 квадратни метри синевина со просечна длабочина од нешто повеќе од 170 метри. Со должина од 870...