-4.2 C
Skopje
17.1.2022 - 10:26

Ознака: Јагулата

Јагулата

Студен е едно од старите народни имиња за ноември. Називот (ќе се согласи читателот) кажува повеќе за природата на месецот што измина одошто денес...