16 C
Skopje
19.10.2020 - 18:23

Ознака: Јагош Марковиќ

Бисер балкански – Театарот како отров!

- Невкусно ми е да се жалам во момент кога на сите им е тешко. Има доволно нарциси од политичарите до естрадата, а од...