3.6 C
Skopje
10.12.2019 - 7:38

Ознака: Јаглероден моноксид

Јаглеродниот моноксид претходник за живот на други планети

Ако научниците го бараат И Ти во вселената, можеби соединението јаглерод моноксид ќе ги одведе до него. Една нова студија сугерира дека отровниот гас,...