23.9 C
Skopje
19.6.2019 - 11:34

Ознака: јавно место

Групно се дрогираат среде бел ден на јавно место

Иако во Битола во моментот никој не може да каже колку точно има зависници од дрога, очигледно е дека нивниот број од ден на...