-2.4 C
Skopje
25.2.2020 - 7:12

Ознака: јавно здравство

Хроничните болки на јавното здравство

Недовербата во системот главно произлегува од незадоволството на пациентите, кое, пак, е предизвикано од најразлични ситуации со кои се соочуваат во обидот да дојдат...