13.6 C
Skopje
19.7.2019 - 6:35

Ознака: јавни тоалети

Скопје остана без јавни тоалети

Градот Скопје сѐ уште нема функционални јавни тоалети, а и тие што ги има исто како да ги нема, бидејќи се неупотребливи. Градоначалникот Петре...

Повторно оштетени јавните тоалети во центарот на Охрид

Несовесни лица повторно ги оштетија апаратите за влез во јавните тоалети во центарот на Охрид. Засега непознати лица насилно ги исекле автоматите за наплата на...

Метропола без јавни тоалети

Префрлањето на одговорноста помеѓу општините и градските власти и невложувањето напори го оставаат главниот град без јавни тоалети Во која било развиена метропола низ светот...