16 C
Skopje
19.10.2020 - 18:08

Ознака: ЈАВНИОТ ДОЛГ

Две лица на една иста паричка

СТИМУЛИРАЊЕ НА ПОТРОШУВАЧКАТА ВО ПАКЕТ СО ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ЈАВНИОТ ДОЛГ Платежна картичка за неколку категории граѓани неодамна најави Владата со третиот сет мерки за помош...