32.6 C
Skopje
23.8.2019 - 17:55

Ознака: „Јавна соба“

Промоција на „Тринаесет осврти за книжевни и слични дела“ од Баковска

Вечерва во 20 часот во „Јавна соба“ ќе се одржи промоција на книгата „Тринаесет осврти за книжевни и слични дела“ од Елизабета Баковска, во...

„Книжевни магнитуди“ во „Јавна соба“

Настанот „Книжевни магнитуди“, чиј домаќин е Марта Маркоска, а гости се Тихомир Јанчовски и Душко Крстевски, ќе се одржи вечерва во 20 часот во...

Два нови термина за претставата „Чиста хероина“

На 15 и на 16 мај во „Јавна соба“ со почеток во 19 часот ќе се одигра театарската претстава „Чиста хероина“ според текстот „Лична...