26.9 C
Skopje
17.7.2019 - 19:18

Ознака: јаве

Сон и јаве за мегали-идејата

Во Егејска Македонија Македонците не се дојденци, туку се староседелци. И планините и камењата и полињата и морињата и градовите и селата се сведоци...