1 C
Skopje
16.1.2019 - 19:58

Ознака: јавен повика

Грантови за мали и средни претпријатија – јавниот повик е отворен...

Првиот јавен повик за кофинансирани грантови за мали и средни претпријатија денеска е објавен на веб-страниците на Владата и на Фондот за иновации и...