14 C
Skopje
24.9.2018 - 6:04

Ознака: јавен повика

Грантови за мали и средни претпријатија – јавниот повик е отворен...

Првиот јавен повик за кофинансирани грантови за мали и средни претпријатија денеска е објавен на веб-страниците на Владата и на Фондот за иновации и...