-4.2 C
Skopje
19.1.2022 - 9:23

Ознака: јавен интерес во културата

Предлог-законот за јавниот интерес во културата оди во Собрание

Владата го утврди конечниот текст на предлог-законот за јавниот интерес во културата, кој, откако ќе биде усвоен во Собранието, ќе овозможи поотчетно и потранспарентно...