11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 2:25

Ознака: јавач

Позицијата на коњичката статуа ни кажува како умрел нејзиниот јавач

Статуите со воини на коњи ни кажуваат за смртта на нивните јавачи. Доколку предните две нозе на коњот се кренати нагоре, личноста загинала во...