6.5 C
Skopje
10.12.2019 - 18:16

Ознака: ѕид

Ловци алчни за богатство го уништуваат Адријановиот ѕид

Адријановиот ѕид, кој го изградиле Римјаните пред речиси две илјади години во Британија за одбрана на северните делови на империјата, е оштетен со метални...