-2 C
Skopje
23.2.2019 - 12:35

Ознака: Ѓуро Ѓоновиќ

Центар ја реконструира улицата Ѓуро Ѓоновиќ

Општината Центар интензивно работи на изградба на нова атмосферска, фекална и водоводна мрежа на улицата Ѓуро Ѓоновиќ во старата скопска населба Маџир Маало. Ова...