-3.2 C
Skopje
16.1.2022 - 23:36

Ознака: Ѓумушица

Неисправна вода за пиење во прилепската Ѓумушица

Водата за пиење од крајпатната чешма во населеното место Ѓумушица, кај Прилеп, не е исправна и не смее да се користи за пиење, без...