8 C
Skopje
16.11.2018 - 23:45

Ознака: Ѓорѓи Цуцковски

Вокално и визуелно прифатлива изведба на „Боеми“

Товарот што завчера го понесоа нашите солисти на својот грб секако беше неподносливо тежок, зошто за сигурен и неоптоварен настап треба искуство, а искуството...