-3.2 C
Skopje
28.1.2022 - 12:28

Ознака: Ѓоре Палитов

Дисциплинска постапка против претседателот на Синдикатот во „Фени“

Дисциплинска постапка е поведена против Ѓоре Палитов, претседател на Синдикатот во „Фени“, од страна на стечајниот управник на комбинатот во стечај. Во образложението на...