14.7 C
Skopje
24.4.2019 - 12:49

Ознака: Ѓол Богородица

Штрковите го одржуваат здравјето на екосистемите

Фактот што годинава во Стојаково се избројани многу повеќе гнезда е индикатор дека животните услови во селото се подобрени Штрковите сѐ помасовно го населуваат селото...