Ознака: Ѓоко Ристов

Немаше кој да ги пушта бомбите за „Тотал“

Судијата Ѓоко Ристов го одложи денешното рочиште за предметот „Тотал” на СЈО во кое обвинет е Драган Павловиќ-Латас поради тоа што во судот, поради...