31.8 C
Skopje
25.6.2021 - 13:27

Ознака: ѓаволи

Бискупија во Швајцарија бара истерувач на ѓаволи

Кога ќе се спомене зборот егзорцизам, главно помислуваме на застрашувачките средновековни ритуали, но во Швајцарија истерувањето ѓавол од некоја личност и денес е вообичаена...