Ознака: шутира

Сомер има најмногу одбрани, Левандовски најмногу шутира

ФУДБАЛ - ГЕРМАНИЈА Германската фудбалска Бундес-лига беше првата голема европска лига што продолжи по паузата поради пандемијата на коронавирусот, а Фудбалската опсерваторијата на Меѓународниот центар...