0.8 C
Skopje
26.10.2021 - 4:12

Ознака: шумите

Сечењето на шумите во Амазонија зголемено за 43 проценти

Бесправното сечење на шумите во Амазонија е зголемено за 43 проценти во април, во споредба со истиот период минатата година, покажуваат податоците на бразилската...

Талогот од кафето ги заздравува шумите

Пулпата од кафе, која е широко достапна и богата со хранливи материи, обезбедува исплатливо решение што може да помогне во обновувањето на шумите во...