Ознака: „Шума за промена“

Инсталацијата „Шума за промена“ ги претставува глобалните цели

Со проектот „Шума за промени - Павилјон за глобални цели“ на архитектонското студио „Ес Девлин“, Велика Британија учествува на годинашното Биенале и ги поканува...