Ознака: шуга

Шуга среде метропола во 21 век

Родителите на учениците од основното училиште „Владо Тасевски“ во скопската општина Карпош, каде што е евидентиран, според надлежните, еден изолиран случај на шуга, се...

Шуга во основното училиште „Владо Тасевски“ во Карпош

Случај на шуга е евидентиран кај еден ученик од второ одделение во основното општинско училиште „Владо Тасевски“ во Скопје. Заради превентивни причини, учениците утринава беа...

Ученик од Карпош добил шуга, преземени мерки за заштита од зараза

Ученик во основното училиште „Владо Тасевски“ во Карпош бил заразен со шуга. Од Центарот за јавно здравје направиле прегледи во одделенијата при што е...