14 C
Skopje
15.11.2018 - 18:30

Ознака: Штеф Блок

Блок: Референдумот е демократски процес, граѓаните ќе го донесат единственото решение...

Договорот од Преспа е чувствителен компромис, но решавањето на ова прашање ги отвора вратите кон подобра иднина на Македонија, и тоа зависи од сите...