14.7 C
Skopje
13.11.2019 - 19:28

Ознака: штефан петер

Странските инвеститори недоволно информирани за локалните услуги и производи

Македонските доставувачи треба да ги зголемат своите маркетинг-активности, да тропнат на вратата на секој странски инвеститор и да кажат што имаат да понудат, истакна...

Петер: Губење милијарди евра помош и можна дестабилизација на денарот ако...

Губење на милијарди евра финансиска помош од Европската унија, намалување на странските директни инвестиции и можност за дестабилизација на денарот што ќе предизвика притисок...

Петер: Договорот со Грција ќе има огромно влијание врз бизнисот

Огромно ќе биде влијанието од потпишувањето на Договорот меѓу Македонија и Грција врз бизнисот. На граѓаните нема токму денес да им биде јасно што...