Ознака: штедат

Несигурноста ги тера граѓаните да штедат

Последните извештаи на Народна банка покажуваат дека депозитите растат, и тоа со поголемо темпо кај населението. Социологот Илија Ацевски смета дека една од главните...

Хрватите штедат во тули

Цената на недвижнините во Хрватска нереално расте поради психолошкиот момент на сопствениците и чувството дека ќе изгубат при продажбата Во Хрватска цените на становите што...